Vi tar overflaten på alvor

Er du også lidenskapelig opptatt av en pen overflate?

Håndverksgruppen eier små og store bedrifter over hele landet. Alle har hver sin kultur og lokaltilpassede tilbud. Det vi har felles er at vi er at vi er overflatebehandlere med brennende engasjement for godt håndverk.

Slik tenker vi om overflaten

En pen overflate blir til gjennom spisskompetanse og godt håndverk. En maler er ikke bare en maler – det er en rekke veier å gå innenfor faget. Der den ene kan bruke maskiner og flere hundre liter maling i et storbygg i løpet av en uke, kan en annen bruke pensel og et par liter lakk på renovering i løpet av en uke. Mulighetene er mange, og ingen kan være gode på alt.

Kvalitet, eierskap og trygghet

I Håndverksgruppen kan vi imidlertid være best sammen, ettersom hver enkelt får muligheten til å jobbe og utvikle seg innenfor det de kan best. På den måten kan kunden være trygg på at den alltid får rett spisskompetanse til sitt prosjekt. Samtidig får hver ansatt bevare både eierskap og yrkesstolthet til sitt fag. En skikkelig vinn-vinn for alle parter.

 

Det betyr ikke at det ikke er rom for eksperimentering på jobb. I Håndverksgruppen er du omgitt av rause kolleger som deler både kunnskap og humor. Når det kommer til kvalitet, fag og service ut mot kundene våre, er vi imidlertid kompromissløse. Enhver seriøs håndverker vet hvilken glede fornøyde kunder gir.

Godt håndverk, bedre livskvalitet

En god håndverker er også bevisst på hvordan omgivelsene påvirker oss. Hvordan farger, materialvalg, tekstur og linjer spiller sammen og påvirker hverdagen vår – enten vi jobber i hjemmet, på arbeidsplassen eller i uterommet. Mange av håndverkerne våre trekker frem gleden over å skape noe som det beste med jobben. Håndfaste resultater og store forandringer du ofte kan se fra den ene dagen til den neste. 

 

Mange fungerer som rådgivere opp mot kunder og hjelper til med alt fra materialvalg, farger og planlegging, til tekstur, glansgrad og finish. Hvordan skal overflaten kjennes ut? Og hvilken stemning skal den være en del av? Valgene er mange, og vi vet at det vi hviler øynene på hver dag betyr noe for livskvaliteten. Det er det som skiller en faglært fra en ufaglært overflatebehandler.

Landets beste fagfolk

I Håndverksgruppen har vi håndplukket over femti av landets beste håndverksbedrifter, slik at vi sammen kan bevare verdien av solid håndverk. Vår kjernevirksomhet er maling-, flis- og gulv. Dette er overflatetjenester som vi primært leverer til proffmarkedet, men også til private. Vi er tett på kundene våre, og jobber for at hver enkelt skal ta eierskap og kundeansvar i sitt prosjekt. Det sikrer kvalitet i alle ledd.

Sammen leverer vi ypperste kvalitet til avtalt tid og pris, og alltid med kundens beste i tankene. Gjennom godt fellesskap, samarbeid og raus deling av erfaringer, utgjør vi et positivt fagmiljø med både faglig driv og sosial moro.  

Fagbrev og karrieremuligheter

Enten du driver enkeltpersonforetak eller er jobber som en del av et lag, så er både personlig og faglig utvikling helt avhengig av at du blir utfordret og inspirert underveis. Dette er noe vi er veldig opptatt av. 

Som ansatt i Håndverksgruppen er du del av et landsdekkende konsern der fellesskap og erfaringsutveksling gir grunnlaget du trenger for å utvikle deg der du er. Godt samhold, hjelp når du trenger det og et sterkt fagmiljø er blant det viktigste vi tilbyr våre ansatte. I tillegg får våre ansatte muligheten til å ta videreutdanning, fagbrev eller kurs mens de er i jobb.

 

 

På jakt etter ny jobb som håndverker, eller vurderer å omskolere deg?

Å jobbe som håndverker passer for flere enn mange tror. Akkurat nå opplever Håndverksgruppen en enorm etterspørsel og skal ansette folk i hele landet. 

Vi ser etter faglærte - men også etter deg som ønsker om omskolere deg. Har du lyst til å lære og den rette innstillingen, så har du alt som kreves. Vi rekrutterer for eksempel fra serviceyrker som restaurant, dagligvare, kokk og reiseliv. Stadig flere kvinner oppdager yrkene og stortrives. 

Nysgjerrig? Les mer om våre planer for 2021 i intervjuet med sjefen vår 

Se våre jobber her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor

""